2015-11-30 10:47:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne pazarolja energiáit!

Napi horoszkóp november 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A nap néhány értelmetlen dologgal kezdődik, valahogy minden másnak tűnik, mint amilyennek lennie kellene. Csak akkor fordul a kocka, amikor a Hold belép az Oroszlán jegyébe. Addig szedje rendbe magát, és rakjon rendet maga körül!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A vasárnap lazábbnak látszik, mint az egyéb napok. Oldódnak a feszültségek. Jó idő ez a fürdőkhöz, kúrákhoz, masszázsokhoz, de társasági találkozókhoz is a szomszédokkal, ismerősökkel és barátokkal. Ezek során sok újdonságról szerezhet tudomást. Este még elmehetne a legközelebbi uszodába úszni egy pár hosszt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Bármit tervezett mára, azzal borzasztó lassan halad, és csak uzsonnaidő után tudja behozni a lemaradását, amikor a Hold belép az Oroszlán jegyébe. Ettől egyszerre sokkal fittebb lesz, végre gyorsan és lendületesen végezheti a feladatait.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jobb lenne, ha a fontos találkozóit egy másik napra halasztaná, a logika és a siker ma nem az ön oldalán állnak. Maradjon nyugodt, és ne engedje, hogy a többiek rábeszéljék olyasmire, amit nem szeretne.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma a lustaság napja van, késő délutánig a munkával is csak nyögvenyelősen halad. Este segíthet az ellazulásban, ha valamilyen lassú zenét hallgat, vagy egy könnyed regényt olvasgat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ösztönösen érzi, hogy ma vissza kell fognia magát, és csak a legszükségesebbekkel kell foglalkoznia. A nap azonban kiválóan alkalmas a tervezésre: írja össze a feladatait és a vágyait, vagy a karácsonyra beszerzendő holmik listáját!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Legyen nagyon óvatos, és ne adjon ki a kezéből semmilyen iratot alapos átolvasás nélkül. Amikor a Hold belép az Oroszlán jegyébe, rögtön aktívabbá válik, érdemes lenne sportolnia, vagy egy nagy sétát tennie a barátaival.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne szálljon szembe senkivel, főleg azzal ne, aki azt szeretné, hogy meggondoltabban, stressz és bonyodalmak nélkül foglalkozzon bizonyos dolgokkal. Ha ehhez tartja magát, észre fogja venni, hogy az illetőnek igaza volt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Vontatottan indul a napja, és bármennyire is igyekszik, nem tud lendületbe jönni. Jobb lenne, ha nem pazarolná az energiáit, egyszerűen csak engedjen szabad folyást a dolgoknak. Ha valamivel elmarad, azt úgyis hamar be tudja majd hozni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Esélyeket és nehézségeket is tartogat ez a nap. Ezek fényében vizsgálja meg a terveit és az elképzeléseit: min tud változtatni, min tud javítani? Jó néhány dolgot észrevehet most, amelyeket jobbá tehet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne engedje, hogy elbátortalanítsa az, ha nincs minden problémájára azonnal megoldás. Őrizze meg a tiszta gondolkodását: néhány katasztrófának tűnő dolog sokkal kisebb gond annál, mint amekkorának most látja...

Halak: II. 19. - III. 20.
El kell halasztania néhány dolgot, amit ma szeretett volna elintézni, és könnyen lehet, hogy ettől ideges lesz. Délután tisztázhat néhány félreértést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: